dilluns, 7 d’abril del 2014

LA REMOR D'UN SILENCI DE JOAN LLUÍS CAU FOGASA


LA REMOR D’UN SILENCI de JOAN LLUÍS CAU FOGASA

La poesia és quelcom que ens omple l’esperit i l’ànima de somnis i il•lusions. Malgrat que tots gaudim de les dolces, feréstecs, apassionades o èpiques rimes, la realitat és que costa molt publicar i si ets autor novell, encara més. Per això mateix , avui, és important que autors com ell apostin per compartir i fer realitat els somnis d'aquells que es troben en situacions febles amb un talent que restaria anònim i en silenci.

La remor d’un silenci és l’opera prima d’un autor que aviat ens captivarà amb la seva peculiar mirada, més enllà dels cinc sentits, del món que ens envolta.

“Amb una lírica molt cromàtica i ingents grafies empàtiques que tenen la capacitat de transportar-te tot just allà, on rau la mirada del seu silenci. 
La llum del Sol, la fredor de la nit i el dringar de la pluja sobre la teva pròpia pell són quelcom garantit, en gaudir de del món, cavalcant els versos que amb ma destra s’esmicolen suaument per la nostra ànima, fins a compartir plenament, la remor d’un silenci...”   (Mayte Duarte, 2014)

Ha estat un honor i un plaer col·laborar a fer realitat aquesta obra que ja resta feliç, i a punt de ser gaudida un i mil cops, a la meva tauleta de nit. Gràcies Joan LLuís Cau Fogasa en nom de totes les veus anònimes que no emmudiran.
   
La remor d’un silenci es pot adquirir sol•licitant-lo en la següent adreça:

Pel preu solidari de 6€ més costos d’enviament. 

Els beneficis d’aquesta obra per exprés desig de l’autor seran dedicats a donar l’oportunitat de publicar als poetes novells que no tenen mitjans per fer-ho.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRADUCTOR

DRACMAY ALEXANDRIA

DRACMAY ALEXANDRIA
Un llibre obert és un cervell que parla Tancat, un amic que espera Oblidat, una ànima que perdona Destruït, un cor que plora. Proverbi Hindú.

Entradas populares