dilluns, 15 d’abril del 2013

CLAN






2 comentaris:

  1. CLAN
    Quan vaig començar les meves 1001 no vaig somiar mai ni albirar, per un sol instant, un futur com el present que avui m'envolta. Era un 6 d'agost del 2012 quan vaig dir per primer cop BON DEIA! Donant peu a una foguera on s'incorporarien destacats personatges com la Petita Gran Bastet, el micòleg, en Mamuth, les Daurada i la Agosarada warrior's, la warrior de la didàctica, la preuada i més esforçada desencriptadora que mereix capítol a banda, la resta d'àngels & warriors que us heu avingut a compartir espai amb aquesta petita fetillera remeiera narradora d'històries que combina la seva faceta nocturna envers a la foguera amb el seu ser i estar, essencial i primordial, de Drac.
    A tots i cada un de vosaltres GRÀCIES, per ser, per ser-hi i per fer de la meva foguera l'argument irrebatible de que les sinergies són sincròniques i que a la xarxa....es pot fer pell, ser empàtic i gaudir de la transmissió, promoció i difusió del coneixement!
    Al meu interlocutor invisible amb qui vaig encetar un diàleg que m'obrí les portes dels cors que avui compartim somriures, GRÀCIES Ganesha!

    RES ÉS EL QUE SEMBLA I EL QUE HO ÉS, NO HO SEMBLA.
    SOM EL QUE PENSEM, SOM EL QUE RECORDEM, SOM EL QUE SOMIEM....

    Gràcies Gorka per participar tan activament, per emergir de la foguera i esdevenir l'últim que ha aportat la seva veu, gràcies a la resta de valents... Esther, Rosamari, Marga, Francesc.... Gràcies des de el teler del Drac, sou...som Drako Teksilo, som CLAN.

    ResponElimina

TRADUCTOR

DRACMAY ALEXANDRIA

DRACMAY ALEXANDRIA
Un llibre obert és un cervell que parla Tancat, un amic que espera Oblidat, una ànima que perdona Destruït, un cor que plora. Proverbi Hindú.

Entradas populares